De DeFi-sector van Ethereum lijkt op de begintijd van Bitcoin en biedt een unieke kans voor investeerders.

De grote winstkansen in de Ethereum DeFi-sector hebben de afgelopen weken veel investeerders aangetrokken.

De totale waarde vergrendeld op Ethereum DeFi is opnieuw geëxplodeerd. Gegevens van het DeFi Pulse-platform stellen het op $ 8,51 miljard, na het ontvangen van het exorbitante bedrag van $ 1,5 miljard in één dag. In de cryptogemeenschap blijven tegenstanders de ontwikkeling van Ethereum DeFi met voorbehoud volgen. Andere leden voorspellen een industriebrede verschuiving die Bitcoin zou kunnen achterlaten als de leidende cryptocurrency. waarde bitcoin euro is gestegen.

 

In dat opzicht drong het voormalige hoofd van cryptanalyse voor Messari, Qiao Wang, erop aan om de laatste twee maanden van 2020 in de DeFi-sector niet te missen. Wang gelooft dat deze sector door zijn meest lucratieve fase voor investeerders gaat, maar dat dit pas op korte termijn zal doorgaan. Bovendien zei hij het volgende door de DeFi-sector te vergelijken met de beginjaren van Bitcoin:

 

Vanuit het oogpunt van investeringen waren BTC vóór 2013 en ETH vóór 2015 eenmalige asymmetrische weddenschappen. DeFi pre-2021 is een keer in een decennium IMO (totdat het tegendeel is bewezen). Als je de eerste twee hebt gemist, mag je de laatste niet missen. informatie over btc kopen is duidelijk.

 

 

Wang voegde eraan toe dat beleggers niet moeten worden afgeleid door nepaanbiedingen en producten op Ethereum DeFi. Ze moeten dus “veel producten uitproberen” voordat ze een idee krijgen van hoe de DeFi-sector op Ethereum nieuw gebruikersgedrag presenteert. In de reacties op Wangs tweet toonden leden van de gemeenschap geen consensus over zijn uitspraken. Sommigen verwelkomden hen en anderen beschuldigden Ethereum ervan een Ponzi-plan te zijn. Gebruiker Udi Wertheimer, een criticus van de DeFi-industrie, vroeg Wang ironisch genoeg of wanneer hij het had over “once-in-a-lifetime opportunities” in 2013 en 2015, hij “levenslange mieren” bedoelt. Eén gebruiker antwoordde Udi:

 

Verschillende mieren. Ant 1 werd smerig rijk. Ant 2 miste het maar kreeg een tweede kans. Ant 3 miste beide en zou het kunnen krijgen met ETH / DEFI. Levensveranderende kansen bieden zichzelf niet vaak aan. Mis deze niet.

 

Zal de winst op Ethereum DeFi Bitcoin minder aantrekkelijk maken?

Aan de andere kant nam de CEO van de investeringsmaatschappij Pantera Capital een vergelijkbare positie in als Wang in termen van het potentieel van Ethereum’s DeFi. In een recent interview voorspelde Morehead dat de DeFi-sector op Ethereum op de lange termijn meer rendement zal opleveren voor investeerders. De CEO van Pantera is van mening dat de marktkapitalisatie van Ethereum DeFi ondergewaardeerd is:

 

Bitcoin heeft een marktkapitalisatie van $ 250 miljard, en dat is geweldig. Dat is al bereikt. Terwijl de andere use-cases zoals DeFi zich nog in de kinderschoenen bevinden. DeFi heeft nu een marktkapitalisatie van ongeveer $ 4 miljard. Als je naar Bitcoin kijkt voor $ 215 miljard of DeFi voor $ 4 miljard, lijkt het erop dat DeFi goedkoper is, toch?

 

In reactie op een voorspelling van een manager van crypto-exchange Kraken die Bitcoin op $ 1 miljoen zet, was Morehead het gedeeltelijk eens. De CEO van Pantera Capital is van mening dat een dergelijke groei waarschijnlijker is in de Ethereum DeFi-sector, en merkt op dat het meer voordelen biedt aan investeerders